Això és sa web de sa penya de ca sa tia Aina, punt de reunió de gols i resaques, entre altres coses que no entrarem en detall... a que si Diego!

No hi som tots! Encara n'hi caben més!

No hi som tots! Encara n'hi caben més!
On és sa striper?

ATENCIÓ!!!

Els responsables del blog no es fan càrrec dels comentaris que s'escriven. No podem controlar tot el que s'escriu ja que els comentaris són de lliure accés. Ens sap greu si qualcú s'ha sentit ofès.

dimecres, 12 d’agost del 2009

Triatló Freak

La primera triatló de les Festes de Capellans va comptar amb les màximes figures del panorama triatlètic actual. Els participants exibiren cossos atlètics esculpits als gimnasos i diferents modelitos per l'ocasió.
-

En Gori lluïa motius futbolístics variats. Malgrat ell s'esforci per ser del Barça el seu passat merengon el persegueix (raulista, i dels autèntics).
-

En Martí es presentà a lo Braveheart. Ell volia assustar i quan sonà la bocina de sortida belà: Puede que nos quiten la vida, pero jamás nos quitarán LA LIBERTAD!!!!!

-
En Xexu es dequentà per una cosa més còmode i trià un model de vaca i capell amb banyes. La comoditat és lo primer.
-




Después de tot, el guanyador fou en Guillem Bunyoler que s'imposà amb autoritat. La sombra del dopatge va planejar sobre tota la competició.

4 comentaris:

Agencia Mundial Antidopaje ha dit...

Aixo no val. En Marti anava dopat de cassalla.

Anònim ha dit...

en Guillem fa por amb aqesta mirada! anava fins es cul segur!!

triatloillesbalears.com ha dit...

sa federacio balear de triatlo sa prposat molt seriament que en guillem ingresi anes centre d'alt rendiment per explotar ses seves grans qualtats!!!!!

en nofre de sa farmaci ha dit...

me va deixar sense emicraneals!!!!