Això és sa web de sa penya de ca sa tia Aina, punt de reunió de gols i resaques, entre altres coses que no entrarem en detall... a que si Diego!

No hi som tots! Encara n'hi caben més!

No hi som tots! Encara n'hi caben més!
On és sa striper?

ATENCIÓ!!!

Els responsables del blog no es fan càrrec dels comentaris que s'escriven. No podem controlar tot el que s'escriu ja que els comentaris són de lliure accés. Ens sap greu si qualcú s'ha sentit ofès.

dijous, 27 d’agost del 2009

Nit d'estrelles


L'excursió nocturna al Tomir va començar amb unes condicions perfectes: el cel estava clar, les estrelles brillaven com mai, la temperatura era fresca i a sobre hi havia d'haver una pluja d'estrelles.
-
Tot pareixia idíl·lic, però un fet fatídic va enturbiar l'expedició: els germans Medrano havien dinat de favada. Ja vos podeu imaginar el que va passar. No només tiguérem pluja d'estrelles, sinó que també gaudírem d'una pluja de ventositats. Al cel no hi havia núvols però noltros sentiem trons (quina paradoxa!!!).

L'ascensió anava segons lo previst fins que en Toniet Martorell volgué obrir un forat a la muntanya amb el cap. El cop fou tal que quedà enterra commocionat una bona estona. Les seves primeres paraules després de l'impacte foren: "Si m'he fet sang no m'ho digueu que m'acubaré". Això és un homo!!!

Ell més que ningú pot dir que va veure les estrelles.
-

Al final, després d'enfrontar-nos a innumerables perills aconseguírem coronar el Tomir a les 12 des vespre. Pareixia que ja haviem superat lo pitjor, però encara quedava passar la nit allà a d'alt.



El vespre es va fer llarg. El terra era molt dur, feia pendent i el vent bufava fort. Ningú va dormir més de dues hores, però tan sols per veure la sortida del Sol ja va valer la pena.


5 comentaris:

Pet, bufa, traca, cocavet!!! ha dit...

Jeroni menos pets i mes tableta de xocolate

Favada Asturiana ha dit...

Soc un integrant de s'expedició i encara tenc secueles a ses fosses nassals. Des d'aquell dia he perdut s'olfacte. Sa padrina medrano mos volia matar a tots i les va preparar per dinar un coctel molotov.

Zoo de Barcelona ha dit...

Des de bcn vos voliem presentar una oferta per tal d'adquirir el tal toniet martorell ja que desde la desgraciada mort den floquet de neu no haviem tornat a veure res tan blanc!

National Geographic ha dit...

Probablemente hagamos hecho el hallazgo paleontológico más importante de los últimos 100 años. Hemos desenterrado un mito, hemos descubierto un ser legendario, hemos comprobado que "el abobinable hombre de las nieves" existe.

Siempre se ha creido que era grande y con mucho pelo, pero el ejemplar que hemos encontrado estaba pelado, desnutrido y se hacía llamar Toniet.

UN RAYO DE SOL... ha dit...

Per culpa d'en toniet, kuan va sortir el sol, ens varem kedar tots cegos fins k el sol pujar un poc...menos mal k duiem ulleres de sol...